Privacybeleid

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van Mendistrict Oost, gevestigd te Gruttoweg 58, 3897 LT ZEEWOLDE , ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 30230626, hierna te noemen: MDO

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: secretariaat@mendistrictoost.nl

In onderstaande tabel kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.

Doel Welke persoonsgegevens Grondslag Bewaartermijn Ontvangers

Administratie • Voornaam
• Achternaam
• Adres
• Telefoonnummer
• E-mail adres Uitvoering secretariaat, wedstrijdsecretariaat
recreatiecommissie Gedurende de looptijd van de overeenkomst en tot 2 jaar daarna, daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar. • Secretariaat
• Wedstrijdsecretariaat
• commissie
Versturen digitale berichten, waaronder nieuwsbrief • Voornaam
• Achternaam
• E-mailadres Uitvoering van de overeenkomst
Zolang als men aangemeld is. • E-mail programma’s

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden
Zonder uw toestemming verstrekt MDO uw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van het secretariaat, wedstrijdsecretariaat en recreatiecommissie, tenzij MDO wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden. In de tabel in het begin van de privacyverklaring treft u een overzicht aan van de situaties waarin persoonsgegevens aan derden worden verstrekt.

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens
U hebt het recht MDO te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens (tenzij MDO op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet gehouden is deze inzage te verschaffen) en om uw gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren. Indien u wenst dat uw gegevens verwijderd worden, zal MDO deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van MDO hebben ontvangen.

Beveiliging persoonsgegevens
MDO treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Minderjarigen
Indien u zich als minderjarige wenst te registreren dient u hiertoe expliciete toestemming van uw ouder of voogd te overleggen.

Foto- en videomateriaal
Wanneer u zich inschrijft voor een wedstrijd bij een organisatie die valt onder MDO gaat u akkoord met publicatie van foto- en of videomateriaal. Indien u dit niet wilt dan dient u dit expliciet aan te geven bij uw online inschrijving.

Links naar andere websites
De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de websites van MDO. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. MDO raadt u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

Wijziging van het privacy beleid
MDO past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de websites zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. MDO raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal MDO er alles aan doen u per e-mail en via de websites te informeren.

Contactgegevens
Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of MDO wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:
Verantwoordelijke: W. Veldboom
E-mail: voorzitter@mendistrictoost.nl

Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.