DK indoor Minimarathon

 Minimarathon Kootwijkerbroek
9 februari 2019

vraagprogramma

DK Minimarathon 9 februari 2019
Mendistrict Oost houdt haar districtkampioenschap minimarathon op zaterdag 9 februari 2019 bij MV Voorwaarts in Kootwijkerbroek.

Het thema van de minimarathon in Kootwijkerbroek is als altijd
DE BOERENMINIMARATHON
Startpashouders inschrijven via MIJN KNHS,
Jeugd- en hobbyrijders kunnen inschrijven via de mail op rozedolfijn@outlook.com o.v.v. rubriek, naam, groom, leeftijd (jeugd), naam pony/paard, evt. naam vereniging, telefoonnummer.

Eén op vier gaat door naar de finale
Inschrijfgeld € 25; voor de jeugd € 15
Geldprijzen; niet voor de jeugdrubriek
Mendistrict Oost heeft deze wedstrijd aangewezen als het DK minimarathon 2017-2018
De wedstrijd is openbaar opengesteld, maar alleen startpashouders van Mendistrict Oost doen mee aan het kampioenschap.
Een rubriek dient minimaal uit 3 (gestarte) deelnemers te bestaan, afkomstig uit Mendistrict Oost, om een kampioen te benoemen. Anders is er geen kampioenschap.
Als een deelnemer meerdere keren start in dezelfde rubriek zal er vooraf een keuze moeten worden gemaakt met welk paard/pony de deelnemers start voor het kampioenschap.
Met de inschrijving voor deze wedstrijd geeft de deelnemer toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens de wedstrijd voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De wedstrijdorganisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.