MDO Uitje naar drafbaan Victoria Park in Wolvega
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 28/08/2022
14:30 - 23:30

Categorieën Geen Categorieën


Het bestuur van mendistrict Oost wil u langs deze weg graag uitnodigen voor het jaarlijkse uitje van Mendistrict Oost. Dit jaar gaan we op 28 augustus naar de drafbaan Victoria Park in Wolvega!

Om 14.30 uur vertrekken we met een bus vanaf de eerste opstapplaats Carpool Goudreinet in Barneveld, vervolgens via Carpool Harderwijk en als laatste opstapplaats Carpool de Lichtmis Zwolle richting Wolvega. Om 17.00 uur worden we in Wolvega verwacht. Daar worden we ontvangen met een kopje koffie of thee.

Terwijl we in het sfeervolle al la carte restaurant genieten van een exclusief driegangendiner strijden de paarden om de beste klasseringen. Met een panoramisch uitzicht over de drafbaan genieten we van drafsport en gastronomie van het hoogste niveau.

U leert alles over de fascinerende wereld van de drafsport. Naast een uitgebreide rondleiding langs de stallen krijgen we van deskundige medewerkers een uitgebreide speluitleg zodat u zelf een weddenschap op uw favoriete paard kunt plaatsen. Dit alles onder het genot van een uniek wijnarrangement.

Het programma wordt afgesloten rond 21.00 uur, waarna we in het restaurant/ café onder het genot van een drankje en een hapje nog even na kunnen praten over de belevenissen.

Wij zijn er van overtuigd dat u een leuke dag voor de boeg heeft! De kosten voor dit uitje zijn € 55,- per persoon. Aanmelden kan tot dinsdag 7 juni per mail, hier graag ook aangeven met hoeveel personen en welke opstapplaats uw voorkeur heeft. Uw inschrijving is pas definitief als het bedrag is overgemaakt op rekeningnummer NL73 RABO 0308 3321 56 t.n.v Mendistrict Oost o.v.v. naam contactpersoon/ uitje MDO 2022

We zien u graag op 28 augustus!

Met vriendelijke groet,

Klazien Kleermaker

KNHS Mendistrict Oost

secretaris@mendistrictoost.nl

MDO Uitje naar drafbaan Victoria Park in Wolvega