Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 18/04/2023
19:00 - 22:00

Categorieën Geen Categorieën


Glenn Geerts
Glenn kreeg de paardensport met de paplepel ingegoten. Al van kleins af aan ging hij mee op wedstrijd met zijn opa. Thuis zat Glenn altijd tussen de paarden. Toen hij zes was kreeg hij zijn eerste pony. Rijden onder het zadel was niet zo’n succes, maar op de menwagen voelde hij zich snel vertrouwd. Al snel reed hij met een vierspan Shetlanders om in 2006 over te stappen naar een vierspan Welsh pony’s. Op nationaal en internationaal niveau werden mooie successen geboekt en in 2009 werd de overstap gemaakt naar een vierspan paarden. Vanaf 2012 neemt hij succesvol deel aan internationale wedstrijden.

Glenn heeft al veel mooie prijzen gewonnen. In 2019 zilver met zijn team en brons individueel op het EK. In 2020 na het winnen van de marathon in Aken en brons op het WK in Italië werd hij in België bekroond tot ‘Menner van het jaar’. Naast trainen en deelnemen aan wedstrijden gaat veel aandacht uit aan het opleiden van paarden en verzorgt hij veel lessen.

Informatie
Datum: Dinsdagavond 18 april 2023
Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo.
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Entree: € 22,50 voor KNHS-leden en € 30,- voor niet leden
KNHS leden kunnen kaarten met korting bestellen. De kortingscode is: KNHSMennen

Licentiepunten voor instructeurs: 50 licentiepunten bij het volgen van deze avond (deze punten worden automatisch bijgeschreven).

KNHS College Tour met Glenn Geerts – KNHS

KNHS college tour met Glenn Geerts