Uitnodigingen Hippiade

Uitnodigingen geselecteerden Hippiade

De uitnodiging/handleiding voor de geselecteerden voor deelname aan de Hippiade vindt u in de download onderaan dit bericht.

Alleen geselecteerden kunnen inschrijven, staat u reserve dan krijgt u bij vrijkomen van een startplaats bericht. Check hiervoor de lijsten onder wedstrijdzaken DK outdoor DR en VP…

Zo als gebruikelijk wil MDO ook dit jaar weer een training organiseren zo dat we als menners van Oost weer goed voor de dag komen op 14 september.
Om een idee te krijgen hoeveel interesse er is voor deze training vragen wij geselecteerden en evt. reserves zich aan te melden.
Als er niet veel rijders zich opgeven is de trainingsdag op 17 augustus in Putten, als er voldoende zijn voor 2 dagen zoeken we meer in het oosten van het district naar een extra locatie.
Graag zo spoedig mogelijk laten weten of je geïnteresseerd ben, maar ook als je niet komt horen we het graag. Je kunt je opgeven bij Carola Timmer secretariaat@mendistrictoost.nl

Kunt u onverhoopt niet naar de Hippiade? Wilt u dan zo vriendelijk zijn per omgaande af te melden zodat reserve deelnemer kan worden opgeroepen en deze tijd heeft zich in te schrijven en voor te bereiden. Deze deelnemer zal u zeer dankbaar zijn voor uw tijdige afmelding.

SUCCES OP DE HIPPIADE!